Sport & Vrije tijd

Ondertekening contracten en afscheid trainers SV De Lutte

DE LUTTE - De trainers die volgend jaar actief zijn bij SV De Lutte hebben onlangs hun contracten officieel getekend. Ook werd er afscheid genomen van de trainers die aan het eind van dit seizoen stoppen met hun trainersactiviteiten binnen de club.

Afscheid

Bij de senioren werd afscheid genomen van Ruud Hesselink. Hij heeft twee seizoenen de tweede selectie van oefenstof voorzien.

Bertil Albers is gestopt als JO19-1 trainer. Na maar liefst zeven seizoenen met veel succes aan de hoogste jeugd leiding te hebben gegeven, vond hij het tijd voor een andere uitdaging. Dat heeft hij gevonden in De Esch JO19-1.

Bij de JO17-1 is Stan Scholten gestopt als trainer. Na vijf seizoenen de JO13-1 en drie seizoenen de JO17-1 wil hij wat meer vrije tijd. Dat geldt ook voor het trainersduo Boyd Roord en Luuk Bulter bij JO13-1.

Alle afscheidnemende trainers kregen een attentie aangeboden namens de club en hen werd dank gezegd voor al hun inzet voor de vereniging.

Ondertekening contracten

SV De Lutte is blij dat alle vacante posities weer zijn ingevuld voor komend seizoen. Het was natuurlijk al een tijdje bekend dat hoofdtrainer Niek Smudde zijn contract met een jaar heeft verlengd. Bij de tweede selectie is Jordy Diekmann aangesteld. Jordy heeft zijn sporen verdiend als assistent in de jeugd en heeft afgelopen seizoen de begeleiding van het vierde gedaan. Hij maakte zijn ambities kenbaar om verder te gaan in het trainersvak. SV De Lutte biedt hem graag die mogelijkheid. Wim Wildenborg blijft als keeperstrainer aan de club verbonden.

Bij de JO19-1 zal Bram Nijhuis voor de groep staan komend seizoen. De trainer heeft inmiddels meerdere leeftijdscategorieën gehad. 

Bij de JO17-1 is Martijn Punt komend seizoen trainer. Hij zal komend seizoen ook de opleiding UEFA C doen naast het trainerschap. Dat laatste geldt ook voor Sam Gelink, die de JO15-1 onder zijn hoede zal nemen. Bij JO13-1 zal Sep Weierink de jonge talenten begeleiden. Hij is student Sport en Bewegen en heeft affiniteit met de doelgroep.

De trainers werden na de ondertekening van hun contracten veel succes gewenst voor het komend seizoen en ook zij kregen een attentie aangeboden namens de vereniging.