Sport & Vrije tijd

Skeelerclinics IJsclub Losser voor jong en oud

LOSSER - Nu de lente echt begonnen is en de hoop op een Elfstedentocht weer een jaartje langer de kop is ingedrukt, is het tijd om de schaatsen in te wisselen voor de skeelers. In Losser kan dit uitstekend op de combibaan op het sportpark Hannekerveld.

Daarnaast is het skeeleren op de openbare weg natuurlijk ook een mogelijkheid om je conditie op peil te brengen of te houden. Vooral op de weg is het van belang dat de veiligheid voorop staat. IJsclub Losser organiseert dan ook vanaf woensdag 1 mei a.s. van 19.00 tot 20.00 uur skeelerclinics voor de leeftijd van 18 jaar en ouder.

Voor de jeugd tot 18 jaar zijn de clinics op de maandag van 18.00 tot 19.00 uur. Tijdens de clinics zal er extra aandacht besteed worden aan remmen, bescherming en andere technieken die van belang zijn in het verkeer en op de baan.

IJsclub Losser beschikt over skeelers en bescherming die door de deelnemers gebruikt kunnen worden, maar natuurlijk is het beter dat je eigen skeelers en bescherming meeneemt.

Om deel te nemen aan deze clinics kun je een mail sturen naar: skeeleren@ijsclublosser.nl of een bericht sturen naar 06-40984619 onder vermelding van je naam en leeftijd.

De clinics worden gegeven op de combibaan van de st. MAN aan het Nilantspad in Losser.