Sport & Vrije tijd

Volley ’68 MB1 en Heren 1 kampioen!

LOSSER -  Het volleybalseizoen is ten einde en Volley ’68 heeft dit seizoen uitstekend afgesloten. Vrijdag 14 april werden de meiden van MB1 kampioen in de 1e klasse! Een knappe prestatie van deze dames na een stroef begin van het volleybalseizoen. Volgend seizoen gaat dit team in de hoofdklasse spelen met de voor hen nieuwe, maar voor Volley ’68 bekende trainer Hans Kreft.

Trainer Colja Heerink had amper tijd om het feestje te vieren, want hij mocht de dag erna met Heren 1 aan de bak in een bomvolle Fakkel. Inzet: het kampioenschap in de promotieklasse en daarmee rechtstreekse promotie naar de derde divisie. In een zenuwslopende wedstrijd tegen de nummer twee van de ranglijst slaagde Heren 1 er in de derde set in om op onnavolgbare wijze terug te komen van een 18-23 achterstand en daarmee het kampioenschap in de wacht te slepen. Heren 1 speelt daarmee komend seizoen op divisieniveau, een fantastische prestatie!

Proficiat MB1: Lara, Chinouk, Emely, Dana, Isabel, Lieke v E, Sofie, Hanna, Lieke W en natuurlijk trainers Colja, Guido en Loes! 

En proficiat Heren 1: Remco, Bart, Roy, Cees, Jodi, Sander, Paul, Jaap, Rutger, Patrick, Jurre, Rudi, Frank, Colja en uiteraard trainster Monica!