Uitgaan & Cultuur

Carnavalsoptocht 2024 Losser

Over een paar weken is het alweer zover. De grote carnavalsoptocht zal voor de 60e keer door de Losserse straten trekken op zaterdag 10 februari. Net als voorgaande jaren start de optocht om 13.45 uur op de hoek Muchteweg, Diepenbrocklaan en wordt dit spektakel traditioneel geopend door de prins van Losser.

Alle voorbereidingen zijn in volle gang. De carnavalsverenigingen zijn weer druk aan het bouwen. Ook de één- en tweelingen zitten alweer achter de naaimachine. Dit jaar zetten ze de categorie één- en tweelingen, kleine en grote groepen extra in het zonnetje. Namelijk het prachtige Geinige Aöske kan alleen door deze categorieën gewonnen worden. Altijd al eens willen meedoen aan de Losserse carnavalsoptocht? Heb jij een fantastisch idee? En wil je dit aan duizenden mensen laten zien. Dan is dit je kans!

Aan het eind van de optocht zal bij ’t Raedthuys bekend worden gemaakt wie het mooist gepresteerd heeft in zijn categorie. Of jij diegene bent die gewonnen heeft in jouw categorie? Wie weet! Twijfel je nog of je mee wilt doen? Zij zeggen: gewoon doen! Schrijf je dan snel in via www.gaffelaoskes.nl

Handig om te weten: deelname geschiedt in de categorieën grote wagens, kleine groepen, grote groepen, één- en tweelingen en reclame. Inschrijving is mogelijk t/m 22 januari.

Graag zien ze jullie allemaal tijdens de Grote Losserse Carnavalsoptocht op zaterdag 10 februari als deelnemer en/of als toeschouwer.