Uitgaan & Cultuur

Let op: nieuwe route!

Carnavalsoptocht Overdinkel

OVERDINKEL - Het is weer zover, op donderdag 8 februari wordt er carnaval gevierd op de Brede School Overdinkel, de Pax Christi en ODBS Het Kompas.

Leerlingen en teams willen u door middel van een kleurrijke kinderoptocht bij de festiviteiten betrekken. Zie de routebeschrijving verderop in de tekst. Ze vragen u om bij het parkeren van uw auto hier rekening mee te houden.

Leerlingen van Het Kompas en de Brede School starten gezamenlijk om 12.45 uur aan de Prins Hendrikstraat. De leerlingen van de Pax Christi zullen zich bij de optocht voegen op de  kruising Hoofdstraat/Pastoor van Laakstraat.

Ze zouden het erg op prijs stellen als u vanuit uw huis (als de optocht langs uw huis komt) carnavalsmuziek kunt laten horen en evt. uw huis kunt versieren. Alaaf! Tot 8 februari!

 

Route

Vertrek Prins Hendrikstraat Kerkhofweg - Willem Gamestraat - Pastoor van Laakstraat - Spinnersweg - Hoofdstraat - Schoolstraat - Julianastraat - Wilhelminastraat - Prins Hendrikstraat  - Kerkhofweg - Willem Gamestraat - Hoofdstraat.