Uitgaan & Cultuur

Aimy Stroop uit Losser hofchauffeuse

Daan van den Berg nieuwe graaf bij CV de BokelBulkes

LOSSER - Het carnaval is weer van start, de kalender gaf alweer 10 november aan, en voor De BokelBulkes weer het moment om de nieuwe Graaf te presenteren voor het seizoen 2023-2024. En hiermee tijd voor Klaas I, Mélanie, Teun, Kirsten en Wouter om het podium vrij te maken voor de nieuwe hoogheid. Op de inmiddels weer vertrouwde locatie Restaurant Hoge Boekel werd onder het toeziend oog van een volle feestzaal en in het bijzijn van hoogheden en leden van andere verenigingen, familie en belangstellenden in stijl afscheid genomen van deze hoogheid met gevolg

Om klokslag 22.11 uur maakte de nieuwe graaf zich bekend: Daan I (van den Bergh), hij zal de vereniging dit seizoen voorgaan. Met de creativiteit van de Technische Commissie werd iedereen in Tiroler sferen gebracht. Een thema wat op allen wel toepasbaar is, maar ook op het algehele thema van de wagens en loopgroepen tijdens de komende optochten.

Uiteraard is ook dit jaar Graaf Daan I niet alleen en stelde hij zijn adjudanten, Jarno (Kuipers) en Bart (Witbreuk) aan iedereen voor. Zij zullen de vereniging dit jaar vertegenwoordigen en voorgaan bij alle activiteiten. Dit trio heeft ook dit seizoen het privilege zich rond te laten rijden door een hofchauffeur en wel door Aimy (Stroop).