Uitgaan & Cultuur

Gaffel Aoskes Gala 2024: een Avond van eer, vermaak en muzikaal genot

LOSSER - Het Gaffel Aoskes Gala werd op zaterdag 27 januari gehouden en de festiviteiten overtroffen alle verwachtingen. De Fakkel was omgetoverd tot een ware feesttempel en tot de nok toe gevuld met feestvierders die zich verheugden op een avond vol gezelligheid en het evenement stelde niet teleur. 

Een bijzonder hoogtepunt van de avond was de uitreiking van de Orde van Verdienste, de hoogste carnavalsonderscheiding in de gemeente Losser. De eer ging dit jaar naar de zeer toegewijde Alfred Gerritsen die al ruim 30 jaar zich onder andere voor de carnaval maar bovenal voor de Losserse gemeenschap zich inzet. Onder luid applaus van de zaal mocht Alfred deze prestigieuze onderscheiding in ontvangst nemen, uit handen van prins van Losser Prins Arjan II.

De avond werd verder opgeluisterd door de bekende deuntjes van Marco Schuitmaker met zijn hit Engelbewaarder, die zonder twijfel de voetjes van de vloer kreeg. De Martini Wichter presenteerden vol trots hun showdans voor het eerst, waarmee ze de zaal betoverden met hun Arabische thema.

Een aangename verrassing kwam in de vorm van ‘De Dames Draaien Door’, die met hun diverse act de zintuigen van het publiek wisten te prikkelen. Als kers op de taart betrad Danny Froger het podium en bracht de zaal naar een onvergetelijk hoogtepunt met zijn spetterende optreden.

Het Gaffel Aoskes Gala van 2024 zal ongetwijfeld herinnerd worden als een avond van eerbetoon, vermaak en muzikale hoogstandjes, waar de gemeenschap van Losser samenkwam om te vieren en te genieten van alles wat carnaval te bieden heeft.