Uitgaan & Cultuur

Gala Overdinkel

OVERDINKEL - Vanwege het grote succes van vorig jaar en de vele positieve reacties die zij hebben mogen ontvangen hebben De Veldmuuskes en ’t Trefhuus te Overdinkel besloten wederom de handen ineen te slaan om een grandioos gala te organiseren en wel op vrijdag 15 december. 

Bijgevoegde foto is van het gala van vorig jaar gemaakt door Cees Opperman.

Op het gala zal er plaats zijn voor lokaal en internationaal talent, zo zullen Revenge uit Overdinkel en De Münsterländer Dinkelfunken uit Gronau een optreden verzorgen. De muzikale omlijsting van het gala is in handen van de welbekende DJ Marlon.

Het belooft wederom een avond te worden met veel muziek, zang en natuurlijk de onmisbare buutreedners. Zo waren afgelopen jaar Daniël Schmitz, Paul Wiefferink en Harrie Nordkamp van de partij. Laatstgenoemde zal ook dit jaar wederom zijn opwachting maken als zijn alter ego ‘Harm van oaln Dieks’   heeft de organisatie laten weten. Er komen naast Harm hoe dan ook nog twee buutreedners, maar wie dit zijn houdt de organisatie nog even geheim.

De Afterparty zal worden verzorgd door niemand minder dan ‘Vieze Jack’, onder andere bekend van de hits: De Hut verbouwen, Wienerschnitzel en ’t Is Carnaval. Samen met zijn danseressen zal Vieze Jack de tent op zijn kop zetten.

Ontwikkelingen rondom het gala zijn te volgen via de Facebookpagina’s Gala C.V. De Veldmuuskes en Trefhuus.

De zaal is geopend vanaf 19.00 uur, waarna het voorprogramma van start zal gaan. Omstreeks 19.45 uur gaan de deuren tijdelijk dicht. Om 20.00 uur zal de avond op spectaculaire wijze worden geopend. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij ’t Trefhuus te Overdinkel of online te verkrijgen via www.trefhuus.com.

 

Bijgevoegde foto is van het gala van vorig jaar gemaakt door Cees Opperman.