Uitgaan & Cultuur

Kleur & fleur op streekproductenmarkt: fashion is passion in Losser

LOSSER - Er op je paasbest uitzien met Pinksteren? Na een bezoekje aan de boerenmarkt in Losser op 27 mei lukt dat dubbel en dwars! Deze staat in het teken van fashion. Kleuren mogen weer gedragen worden en dat is te zien: fris en kleurrijk net als de lente zelf. Van roze tot geel, het hele palet van de regenboog kleurt de mode van nu. Men wordt er blij van en de winkeliers in het centrum van Losser ook.

Deelnemende winkels leggen naast hun fashion flag de paarse loper uit voor de bezoekers. In de winkels zelf is het één al mode wat de klok slaat en ze hebben vast een verrassende aanbieding voor je. En het allerleukste? Op de boerenmarkt worden ieder half uur tussen 11.30 en 15.00 uur modecheques verloot die verzilverd kunnen worden bij de deelnemende winkeliers. Hou daarvoor de modepolitie in de gaten!

Draagt jouw outfit hun goedkeuring niet? Dan slingeren ze je op de bon, ook als je er fantastisch uitziet. En die bon is dan meteen je lot om mee te dingen naar een modecheque. Boerenkapel Veur Gek en Onwies maakt van de boerenmarkt een muzikaal feestje en de kleintjes kunnen zich vermaken op een fleurig springkussen. 

Heerlijke, verrassende en originele producten

De boerenmarkt heeft telkens nieuwe en verrassende deelnemers. Ook die komen graag naar Losser op de laatste zaterdag van de maand om de fijnproever en creatieveling met hun producten kennis te laten maken. En er is zoveel meer te beleven en te kiezen. Een kleine greep uit wat men kan verwachten: heerlijke vers gerookte paling, ambachtelijk gemaakte worsten, diverse soorten vlees van runderen uit de buurt, Losserse boterkoek, zelfgemaakte jam, vers fruit uit Rossum, prachtige bloemenkransen, zijde bloemen, schoonmaakmiddelen, kaas & noten, chocolade, lekkere sauzen, sierraden, producten van de Lonneker Molen, cadeau-ideeën, handgemaakte kinderkleding van biologische stoffen en eigengemaakte lampen. Things of Joyce, Erve Iemhorst, A-Tavola met Italiaanse producten en de zelfgemaakte hippe armbanden van PG Bracelets zijn de nieuwelingen deze keer.

Tussendoor heerlijk lunchen of een borrel na afloop in één van de gezellige Losserse horeca maakt een bezoek aan Losser komende zaterdag meer dan waard. Geniet van de ter plekke gebakken tuffelpannenkoeken. Of haal een lekker vers kopje koffie bij de barista van Missie Koffie.

De boerenmarkt vindt plaats op zaterdag 27 mei van 10.00 tot16.00 uur in het centrum van Losser. Voor meer informatie: www.centrumlosser.nl