Uitgaan & Cultuur

Losser klaar voor Duitse toerist

LOSSER - Nederland is voor Duitsers een geliefde vakantiebestemming. De afgelopen jaren was er in de gemeente Losser een toename van het aantal Duitse toeristen. Om hierop in te spelen heeft Tourist Info De Lutte-Losser een Duitse versie van het toeristische magazine ‘Ontdek de Schatkamer van Twente’ uitgebracht. Deze editie staat boordevol inspiratie, tips, routes en highlights om De Schatkamer van Twente te ontdekken.

Inspiratiewand
Daarnaast heeft de Tourist Info sinds enkele weken bij Tuincentrum Wolters in de ontvangsthal een toeristische inspiratiewand. Deze wand geeft een overzicht van wat er in de gemeente Losser allemaal te beleven is. Maar liefst 70% van de bezoekers die een bezoekt brengt aan Wolters is Duits. “Voor ons dus een perfecte locatie om ze te verwelkomen en informatie in de eigen taal aan te bieden”, aldus Elke Roolvink van de Tourist Info De Lutte-Losser. “Met deze nieuwe wand en met het Duitse magazine hopen we dat de Duitse bezoekers van het tuincentrum de gemeente Losser verder gaan ontdekken.”

Magazine verkrijgbaar
Het Duitse magazine is gratis verkrijgbaar bij de Tourist Info’s en wordt verspreid bij toeristische locaties, accommodaties en de Duitse VVV's in de grensstreek.

 

Uw reactie