Uitgaan & Cultuur

Mode en vrolijkheid in Losser

LOSSER - Wat doe je aan dit voorjaar en deze zomer? Het was allemaal te zien op de streekproductenmarkt afgelopen zaterdag in Losser. Fleurige mode en bijpassende accessoires. De enthousiaste modellen van verschillende Losserse modewinkels lieten ze graag zien op de speciaal gecreëerde Fashion Avenue in de Teylersstraat en in de tuin van De Oude Apotheek. 

Daniek Scheer praatte het geheel aan elkaar en zong na afloop – niet onverdienstelijk – een aantal liedjes.  Extra vrolijk werd het event door de Flower Ladies die in hun prachtige bloemkostuums lootjes uitreikten aan bezoekers aan de markt. Ieder half uur werden fashioncheques verloot die besteed kunnen worden in een van de kledingwinkels in Losser.

Nieuwe website
In de afgelopen tijd heeft het Centrum Management Losser gewerkt aan een nieuwe website  met een frisse look & feel. Hierop presenteren de centrumondernemers en winkeliers zich, is het laatste nieuws over het centrum van Losser te lezen en staat de activiteitenkalender gevuld met evenementen die het CML organiseert.  Hilarisch was het Facebookframe dat de markt overging. Passanten konden zich hierachter laten fotograferen. De foto’s worden op de Facebookpagina van Centrum Losser gedeeld.

De volgende boerenmarkt, zaterdag 29 juni, staat in het teken van kunst.