Uitgaan & Cultuur

Paaswandeling De Lutte op tweede paasdag

DE LUTTE - Voor of na de brunch genieten van een lentewandeling? Geef je dan op voor de paaswandeling op tweede paasdag. Een mooie wandeling door het buitengebied van De Lutte. Onderweg kun je genieten van de fluitende vogels en de prachtige natuur die in bloei staat. Neem je familie en vrienden mee met deze wandeling en geniet onderweg van een warm drankje en hapje.

De start is bij de Tourist info bij Erve Boerrigter in De Lutte. Je kunt kiezen uit een wandeling van ca. 6 km of 10 km. De wandeling brengt je langs het prachtige buitengebied van o.a. de Paasberg en het Hakenberg. Er is een stop bij de familie Kuipers voor koffie/thee met lekkers. De jongste wandelaars kunnen daar met de paashaas op de foto en paaseieren zoeken. Daarna ga je de route vervolgen door het coulisselandschap en sluit je de wandeling af met een warm hapje bij Lutters Kwartier. Deelname bedraagt € 8,50 voor volwassenen en € 6,00 voor kinderen (4 t/m 12 jaar). Starten kan tussen 10.00 en 12.30 uur.  

Aanmelden voor deze prachtige paaswandeling kan via visitdeluttelosser.nl middels het aanmeldformulier of telefonisch via Tourist info De Lutte, tel. 0541-551160.