Uitgaan & Cultuur

Vijftig exclusieve sportwagens toeren door de gemeente Losser op 2 juni

LOSSER - Turbo Smiles houdt op zondagochtend 2 juni een spectaculaire toertocht met vijftig exclusieve sportwagens door de gemeente Losser. Deze bijzondere gebeurtenis is bedoeld om kinderen tot en met twaalf jaar uit Losser die te maken hebben met ware uitdagingen in hun leven een onvergetelijke dag te bezorgen. Een dag vol plezier en ontspanning waarbij ze even alle zorgen kunnen vergeten.

Stichting Turbo Smiles, de drijvende kracht achter dit initiatief, zet zich in om deze kinderen een onbezorgde dag met een grote glimlach te laten beleven. De toertocht biedt hen de unieke kans om mee te rijden in een van de luxe sportwagens, wat zonder twijfel een onvergetelijke ervaring zal zijn.

Route en locatie-informatie
Inwoners en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om langs de route te komen staan en het tafereel van deze mooie sportwagens te aanschouwen. Zo rijden er onder andere Ferrari ’s, Maserati’s, Bentley’s, Lamborghini’s en Porsches mee. Een unieke kans om zoveel mooie auto’s bij elkaar te zien.

De route komt langs de volgende punten:
1. Start: Steenfabriek, Losser vanaf 10.50 uur
2. Pauzeplek: Autobedrijf Wessel, De Lutte van 11.30-12.15 uur

Onderweg kun je langs de route op de volgende punten de sportwagens voorbij zien komen: parkeerplaats hotel restaurant Ros van Twente, parkeerplaats Landhuishotel Bloemenbeek, parkeerplaats Paviljoen ’t Lutterzand, Auto Wessel in De Lutte, bij de klootschietersvereniging in Beuningen (Punthuizerweg) en in Losser op de parkeerplaats van ’t Nilantsven en bij Steenfabriek De Werklust.

Aansluitend op de toertocht wordt de dag voortgezet met een exclusief evenement voor genodigden op het terrein van de Steenfabriek. Hier worden de kinderen, samen met hun gezinnen, als hoofdgasten ontvangen en getrakteerd op een gevarieerd programma. Er zullen verschillende activiteiten zijn, evenals heerlijk eten en drinken om de dag compleet te maken.

Voor meer informatie over het evenement kun je contact opnemen met Xander Schurink van Turbo Smiles via 06-13842556 of op www.turbosmiles.nl