Zakelijk

Cadeauwinkel GildeHof is nog steeds te vinden bij Tourist Info Oldenzaal
Een shop-in-shop: Gildehof Centrum

OLDENZAAL - Op zoek naar cadeautjes gemaakt door bijzondere kunstenaars? Cadeauwinkel GildeHof is nog steeds te vinden bij Tourist Info Oldenzaal. Met Gildehof Centrum is er sprake van een shop-in-shop. Het was een mooi jaar waarin het Gildehof een bijzondere plek heeft gecreëerd bij Tourist Info Oldenzaal. De grote ruime etalage biedt voldoende ruimte om leuke kunstwerken te presenteren. Veel mensen weten de pop-up-store dan ook al te vinden waarin de cliënten van het Losserhof hun producten aan het publiek tonen én verkopen. 

Handgemaakte schalen en meer

Aan de Grootestraat 35 wordt kunst verkocht, gemaakt door de cliënten die in de ateliers op de Losserhof werken. De afgelopen december stond in het teken van kerst. Vanaf januari zal de winkelcollectie veranderen.

Misschien ben je zelf wel eens in het Gildehof in Losser geweest? Het assortiment is enorm. Houten voederhuisjes, zelf gekleide beeldjes en beschilderde mokken.

Echte leuke cadeautjes waar je gewoonweg superblij van wordt. En er kunnen ook kunstwerken geleend worden. Schilderij ‘Zwarte kat’ van Marijke Biemans (70x90 cm op textiel) of Schilderij ‘Gele olifant’ van Tineke Vierhoven (90x60 cm met ecoline) en zo zijn er nog vele kunstwerken meer.

Openingstijden

Bijna iedere dag is de winkel aan de Grootestraat in Oldenzaal geopend en ben je van harte welkom om binnen te wandelen. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag zijn er cliënten en een begeleider aanwezig die graag helpen en vertellen over de cadeautjes en de kunstuitleen. 

De LosserHof is één van de twee zorgparken van De Twentse Zorgcentra waar zorg en ondersteuning wordt geboden aan mensen met een verstandelijke beperking. De Cadeauwinkel is gestart om een zinvolle dagbesteding te geven.

Oldenzaal Promotie

Stichting Oldenzaal Promotie is verantwoordelijk voor de citymarketing van Oldenzaal en beheert de Tourist Info aan de Grootestraat 35-37 in Oldenzaal.

Meer weten?

Kijk op www.uitinoldenzaal.nl